Jenna Kankaanpää

#arkijärkeä

Miksi Kankaanpää?

“I visited Hämeenlinna in 2014 and Jenna Kankaanpää took on the role of ensuring myself, and other visiting academics, were looked after. She could not have been a better representative for her city! She shared her passion for Finnish culture, her knowledge of politics, and her joy for life with us all.

Since then, I have visited the city every year, and on every trip I make sure I meet with Jenna Kankaanpää to hear what developments are happening. I cannot imagine a better ambassador for the city – she has passion, drive, and a caring nature which are an asset not only to Hämeenlinna, but to Finland”.

Neil Gibson, Senior lecturer, Robert Gordon University,

Aberdeen, Scotland

 

“Jenna Kankaanpää – siinä nainen, joka keksii ratkaisun asiaan kuin asiaan, ihan oikeasti. 🙂 Hänessä yhdistyy suuri positiivinen energia, päättäväisyys, uudistava ja rakentava voima sekä ratkaisukeskeinen ajattelukyky.

Tiedän, että hän tuo parasta muutosta Hämeenlinnan kehittämiseen sillä työllä, mitä hän on jo niin monella eri tasolla tehnyt kaupungin ja ihmisten hyväksi. Minä valitsen Jennan, valitse säkin! ❤

Säde Sonck, Tatuointitaiteilija

Hämeenlinna

 

Olen tuntenut Jennan puolet elämästämme. Mielestäni yksi Jennan parhaita piirteitä on se, että hän tekee aina minkä lupaa. Yksi lupaus riittää, ja sen jälkeen voi olla varma, että homma tulee hoidettua. Hän on niitä ihmisiä, jotka hyvän suunnittelun lisäksi ovat hyviä toteuttajia.

Jenna on sekä älykäs että humaani, eikä jää voivottelemaan menneessä, vaan katsoo aina eteenpäin. Hän osaa kuunnella ja tulla kuulluksi, molemmat tärkeitä piirteitä päättäjälle.

Haluan äänestää ihmistä, jonka tiedän pystyvän hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja tekemään oikeudenmukaisia ratkaisuja. Ihmistä, joilla on älyn lisäksi sydämen sivistystä. Siksi äänestän Jennaa.

Johanna Heinonen, maatalousyrittäjä

Hauho

 

Jos haluaa, että tapahtuu, kannattaa laittaa Jenna hommiin. Olen tuntenut naisen noin 15 vuotta, ja hankala on löytää mistään ahkerampaa, lojaalimpaa, rehellisempää ja fiksumpaa naista. Jenna pitää jöötä ja langat käsissään, mutta huumoria unohtamatta.

Arvomaailmamme eroavat puoluetaustoiltaan, mutta jos ja kun joskus tarvitsee asesiskoa politiikan tai elämän juoksuhautaan, Jenna on oman jononi etummaisia.

Iisakki Kiemunki, viestintäpäällikkö

Janakkala

 

%d bloggers like this: