Jenna Kankaanpää

#arkijärkeä

Kuka Kankaanpää?

Jenna Kankaanpää on 38-vuotias hämeenlinnalainen, jonka erityisalaa on aikaansaaminen, aktiivisuus sekä positiivinen asenne ja ote elämään. Jennalla on kaksi tytärtä, aviomiehenä mainosalalla yrittäjänä työskentelevä basisti, borderterrieri ja kolme kissaa. Koulutukseltaan Jenna on sosionomi AMK. Hän työskentelee Crazy Town Oy:n palveluksessa yhteisömanagerina ja vapaa-ajallaan hommailee partion ja poliittisen järjestötoiminnan parissa.

Politiikassa Jenna on ollut mukana vuodesta 2011 ja ehtinyt jo puuhata senkin parissa yhtä sun toista. Erilaisia hallituspestejä on järjestöpuolelta iso liuta, mukaan lukien myös pari puheenjohtajuutta. Kuluneella kaudella hän on toiminut kaupunginvaltuutettuna, maakuntavaltuutettuna, kaupunkirakennelautakunnan jäsenenä, kaupunkirakennelautakunnan alaisen joukkoliikennejaoksen puheenjohtajana, HAMK:in hallituksen jäsenenä ja Hämeen virkistysalueyhdistyksen puheenjohtajana.

Kuntavaalit 2021 ovat Jennan seuraava kiintopiste politiikan saralla. Kokemusta on karttunut, älliä on kertynyt ja tehoja todistettavasti löytyy. Tässä blogissa seurataan Jennan matkaa kohti jatkokautta Hämeenlinnan kaupunginvaltuustossa. Tule mukaan!

%d bloggers like this: