Jenna Kankaanpää on 34-vuotias hämeenlinnalainen, jonka erityisalaa on aikaansaaminen, aktiivisuus sekä positiivinen asenne ja ote elämään. Jennalla on kaksi tytärtä, aviomiehenä mainosalalla työskentelevä basisti ja kolme kissaa. Koulutukseltaan Jenna on sosionomi AMK. Hän työskentelee kaupungin palveluksessa tehden tapahtumatuottajan töitä ja vapaa-ajallaan hommailee partion ja poliittisen järjestötoiminnan parissa. Tapahtumat ovat myös työn ulkopuolella lähellä sydäntä, Kankaanpää toimii aktiivisesti Hämeenlinna Huskiesin organisaatiossa ottelutapahtumista vastaavana sekä UATF tatuointi- ja katutaidefestivaali on työllistänyt jo parina kesänä.

Politiikassa Jenna on ollut mukana vuodesta 2011 ja ehtinyt jo puuhata senkin parissa yhtä sun toista. Hätilän Kokoomuksen puheenjohtajana Kankaanpää on toiminut neljä kautta, Kokoomuksen Hämeenlinnan kunnallisjärjestön hallituksessa yhtä kauan ja nyt ensimmäistä kautta kunnallisjärjestön puheenjohtajana. Hän on myös Hämeen Kokoomuksen piirihallituksen jäsen. Jenna oli ehdolla 2012 kuntavaaleissa ja toimi sen jälkeen Hämeenlinnan terveyspalvelut -liikelaitoksen johtokunnan jäsenenä ja sittemmin Terveyden ja toimintakyvyn lautakunnan sekä sen yksilöjaoston varajäsenenä.

Kuntavaalit 2017 ovat Jennan seuraava kiintopiste politiikan saralla. Kokemusta on karttunut, älliä on kertynyt ja tehoja todistettavasti löytyy. Tässä blogissa seurataan Jennan matkaa kohti Hämeenlinnan kaupunginvaltuustoa. Tule mukaan!